Min Håndværker - et CRM-system for håndværkere | Maguru

Min Håndværker

Mine Håndværkere

Med Min Håndværker appen kan dine kunder nemt ringe til dine medarbejdere på deres virtuelle nummer. Og de kan skrive beskeder som dine medarbejdere modtager direkte i Maguru appen.

Al kommunikation lagres, så både du og kunden har overblikket over hvad der er aftalt. Og kunden kan nemt kontakte dig igen, næste gang han skal bruge en håndværker.

Find Håndværker

Kunderne kan bruge appen til at finde håndværkere indenfor andre brancher – sorteret efter kundetilfredshed.

Når kunden bruger appen er han sikret den samme gode kundeoplevelse hver gang. Og han får alt samlet ét sted, på tværs af alle de håndværkere han benytter.

Du vil automatisk være listet under ‘Find Håndværker’. Så du også kan få nye kunder helt gratis.

Hvad betyder det for mig?

Du får flere kunder, der kommer igen. Fordi kunderne kan finde dig direkte i appen. Og fordi dine kunder har dig liggende som den foretrukne håndværker i din branche, så det er let for dem at kontakte dig igen.

.. og anbefaler dig til andre

Glade kunder anbefaler dig til andre. Vi har gjort det nemt at få feedback direkte fra kunderne. Så du kan følge op på utilfredse kunder – og få flere anbefalinger fra tilfredse kunder.

FAQ - ofte stillede spørgsmål

Hvordan kan en bedre kundeoplevelse forbedre min forretning?

Det er kundens oplevelse, der er afgørende for om han kommer igen og anbefaler dig til andre. Og din virksomhed kører længere på literen, hvis du har mange tilbagevendende kunder og kunder der har fået dig anbefalet. Dels slipper du for at skulle købe nye kunder via annoncering, og dels er de nemmere at have med at gøre. Der er allerede etableret tillid, så de er mindre tilbøjelige til at indhente flere konkurrerende tilbud, og mindre fokuserede på prisen. Og så er det mere behageligt at arbejde for kunder hvor der er en god relation.

Få en snak

Udfyld formularen nedenfor, så ringer vi op til en uforpligtende snak.

    *

    *

    *