Få flere besøgende med en hjemmeside udviklet til håndværkere | Maguru

Besøgende

Når din hjemmeside er toptunet, skal du have tiltrukket en masse relevante besøgende. I Danmark sidder Google tungt på markedet med 97% af alle søgninger på nettet. Her har du to muligheder for at skaffe besøgende: Søgemaskineoptimering og Google Ads.

Søgemaskineoptimering (SEO)

Den store fordel ved SEO er, at klik til din hjemmeside er gratis. Problemet er, at Google hele tiden ændrer kriterierne. Så hvis du vil være med i toppen, skal din hjemmeside optimeres løbende.

Vi har automatiseret store dele af optimeringsarbejdet. Det giver dig mere SEO for pengene. Og optimeringen er en del af dit løbende abonnement, så din hjemmeside altid er opdateret.

Google Ads

Google Ads er betalt annoncering, der sikrer dig en hurtigere adgang til toppen af Googles søgeresultater. Den store fordel er, at du kan skrue op og ned efter behov. Til gengæld betaler du et beløb pr. klik.

Vi optimerer dine Ads-kampagner med vores opkaldssporing. Det giver flest muligt relevante henvendelser for pengene. Og vi aftaler altid et maksimalt budget pr. måned, så omkostningerne ikke løber løbsk.

Hvad betyder det for mig?

Med en kombination af SEO og Google Ads er du forsikret mod faldende efterspørgsel. Hvis du ikke får kunder nok via søgemaskineoptimering, kan vi altid skrue op for Google Ads med kort varsel, så dine svende altid har noget at lave.

.. der kommer igen

Glade kunder kommer igen. Det ved du.

Nu gør vi det nemt for dig at give fantastiske kundeoplevelser. Så du får flere stamkunder, der kommer igen. Dét er nemlig godt for din forretning.

FAQ - ofte stillede spørgsmål

Hvad sker der med min Google Ads konto hvis jeg opsiger mit abonnement?

Vi arbejder ud fra det princip, at alt er dit. I forhold til din Ads konto betyder det, at du ejer kontoen. Vi administrerer blot kontoen i den periode du er kunde hos os. Hvis du skifter leverandør, overfører du blot administrator rettighederne til den nye leverandør.

Hvor meget skal jeg bruge på Google Ads pr. måned?

Så lidt som muligt. Måske kan du nøjes med søgemaskineoptimering, så din Ads konto mest er en forsikring. Det vil sige noget du kan skrue op for hvis der er faldende efterspørgsel, som et alternativ til at afskedige. Du kan også gå ind og arbejde med hvor mange af dine kunder der kommer igen, og anbefaler dig til andre. Det vil mindske behovet for Ads annoncering. Men hvis du har mange medarbejdere du skal skaffe arbejde til, eller hvis du er helt nystartet, så er Ads svært at komme udenom. 65% af kunderne på vores markedsførings løsning har Ads, og de bruger i gennemsnit 3.671 kr. i Ads budget pr. måned.

Er Google Ads budgettet inkluderet i prisen på mit abonnement?

Nej. Ads budget afregner du direkte med Google. Det er vigtigt at understrege, at vi ikke får provision fra Google. Det betyder, at vi har nøjagtig samme interesser som dig, nemlig at du skal bruge så få penge på Google Ads som muligt. Vi vil meget hellere hjælpe dig med at få kunderne til at komme tilbage, og anbefale dig til andre. Det koster nemlig ikke noget.

Få en snak

Udfyld formularen nedenfor, så ringer vi op til en uforpligtende snak.

    *

    *

    *