Sporing af opkald - Se hvor kunderne kommer fra | Maguru

Data-drevet markedsføring

Når vi laver markedsføring for dig bygger vi i høj grad vores strategi på den data, som vi løbende indsamler på din hjemmeside. På den måde optimerer vi altid kampagnerne efter hvad, der skaber højst værdi i din virksomhed.

Sporing, du selv kan følge med i

Når du har en hjemmeside hos os, får du vores avancerede tracking-setup inkluderet. Det sporer præcist hvor dine besøgende kommer fra og hvem, der kontakter dig.

Hver måned modtager du en rapport, hvor du får et overblik over hvordan det er gået sidste måned. Derudover kan du også se effekten af vores markedsføring, og hvordan antallet af besøgende har udviklet sig.

På den måde har ud altid overblik over, hvad dine penge går til.

Hvad betyder det for mig?

Du har ikke længere nogen risiko ved at investere i online markedsføring. Fordi du kan se nøjagtigt, hvad du får for pengene. Og du kan sige op når som helst. Vi har nemlig ingen lange kontrakter eller bindingsperioder.

Få flere kunder

De besøgende på din hjemmeside skal være relevante for dig. Ellers er det lige meget. Vi sørger for at tiltrække de rigtige kunder, når de er klar til at købe – og vi sikrer, at du får flest mulige kunder ud af dine besøgende.

Få en snak

Udfyld formularen nedenfor, så ringer vi op til en uforpligtende snak.

    *

    *

    *