Apps | Maguru

Apps

Maguru appen

Maguru appen er til dig og dine medarbejdere. I appen kan I se en tidslinje med al den kommunikation I har haft med den enkelte kunde. Det gælder uanset hvilken kombination af kanaler I har brugt til at kommunikere med kunden (telefon, kontaktformular eller tekstbeskeder) og uanset hvem i firmaet der har haft dialogen med kunden.

Når I ringer ud fra appen sker det via et virtuelt telefonnummer(jeres arbejdsnummer), så det altid er dette nummer der bliver vist hos kunderne. Det giver mulighed for at styre kommunikationen, så indkommende opkald eksempelvis kan dirigeres til hovednummer, hvis kunden ringer udenfor åbningstid, hvis I er optaget af et andet opkald eller når I har valgt ‘Forstyr ikke’ i appen.

I praksis betyder det, at du og dine medarbejdere slipper for at rende rundt med to telefoner – én til arbejde, og én til privat. Maguru appen og de virtuelle telefonnumre gør, at I kan skelne mellem arbejde og privatliv, selvom I kun har én telefon.

Min Håndværker appen

Min Håndværker appen er til dine kunder. De data vi samler op automatisk som en del af dit Maguru CRM system, spejler vi over i Min Håndværker appen. På den måde får dine kunder det samme overblik over kommunikationen, og alle dokumenter. Det giver en langt bedre kundeoplevelse, og større sandsynlighed for at kunden kommer tilbage og køber af dig igen.

Under ‘Find Håndværker’ kan kunden finde håndværkere i andre brancher, som alle benytter Maguru CRM system. Det betyder, at kunden får al kommunikation og al dokumentation samlet ét sted – på tværs af alle de håndværkere han benytter.

For dig betyder det, at du dels får nye kunder via ‘Find Håndværker’, og dels at kunderne kommer igen fordi du ligger som den foretrukne håndværker under ‘Mine Håndværkere.

Få en demo

Udfyld formularen nedenfor, så ringer vi og aftaler tid for et telefonmøde.

Vi ringer dig op på det aftalte tidspunkt, og sender dig et link så du kan følge med på din skærm.

  *

  *

  *

  Få en gratis demo

  Oplev Magurus værktøjer i en gratis og uforpligtende demo. Så kan du se, hvordan vi kan gøre en forskel for din virksomhed.

  Bliv ringet op